Latvija
Produkts, ieteikumi un receptes
-
Izcelsmes valsts
-
Zīmols
Pellija A
-
Ražotājs
PELLIJA A SIA
-
Daudzums
0.45 kg
Sastāvdaļas
-
SVIESTS, KVIEŠU milti, plūmes žāvētas 17% (žāvētas plūmes, konservants: kālija sorbāts), skābais KRĒJUMS, skābais krēms (ūdens, daļēji hidrogenēti augu tauki (šī eļļa, palmu eļļa, daļēji hidrogenētas eļļas - palmu, rapšu, SOJAS, kokosriekstu, emulgators: taukskābju mono un diglicerīdi, krāsviela beta-apo-8 karotināls), sausais VĀJPIENA pulveris, stabilizētājs (pārtikas želatīns, acetilētas dicietes fosfāts, taukskābju mono un diglicerīdi), aromatizētājs), cukurs, margarīns (augu eļļas (palmu, rapšu), ūdens, emulgators: taukskābju mono un diglicerīdi, sāls, skābuma regulētājs: citronskābe, konservants: kālija sorbāts, aromatizētājs, krāsviela: beta – karotīns), MANDEĻU skaidiņas, ābolu/cidoniju marmelāde (cidonijas 35%, āboli 31%, cukurs, sorbīnskābe), pūdercukurs (cukurs, dekstroze, KVIEŠU ciete, pretsalipes viela: taukskābju nātrija, kālija un kalcija sāļi, palmu tauki, aromāts), OLU masa, sāls, citronskābe, dzeramā soda, vaniļas aromatizētājs
Papildu informācija
-
Minimālā uzglabāšanas temperatūra: 2° C
-
Maksimālā uzglabāšanas temperatūra: 6° C
Sastāvs
-
Daudzums uz 100g/ml
Uzturvērtība | Daudzums uz 100g/ml |
---|---|
enerģētiskā vērtība | 2047 kJ/ 488 kcal |
tauki | 32 g |
tostarp piesātinātās taukskābes | 15.5 g |
ogļhidrāti | 44.5 g |
tostarp cukuri | 26 g |
olbaltumvielas | 5.2 g |
sāls | 0.4 g |
Informācija par produktu un produkta bildes ir sagatavotas informatīvos nolūkos ar mērķi uzlabot jūsu iepirkšanās pieredzi RIMI mājaslapā. Produkta izskats var atšķirties no tā, kas ir norādīts bildē. Saņemtie produkti var izskatīties savādāk vai būt citā iepakojumā. Mēs esam ieguldījuši lielu darbu, lai nodrošinātu informācijas pareizumu un ticam, ka tā ir pareiza, cik vien ir iespējams, taču pirms produkta lietošanas iesakām iepazīties ar informāciju uz iepakojuma. Produkta informācija un saturs var mainīties. Preču pamata cena un piedāvājums var būt atšķirīgs citos Rimi veikalos.