Gatavosimies gada skaistākajiem svētkiem kopā!
Tuvojoties Ziemassvētkiem, mēs šogad arvien vairāk domājam pārsteigt savus radus un draugus. Tāpēc esam sagatavojuši lielisku piedāvājumu Ziemassvētku galdam!
Visdažādākās piparkūku receptes
- Medainās piparkūkas
- Ingvera piparkūkas
- Piparkūku un mandarīnu tarte
- Piparkūku pikas
- Piparkūku torte
Cepetis svētku vakariņām
- Vistas cepetis
- Pīles cepetis ģimenes svētkiem
- Cūkas krūtiņas cepetis
- Liellopa gaļas cepetis
Karstais ābolu un pekanriekstu pīrāgs ar saldējumu
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Cepamajā veidnē kārto šķēlītēs sagrieztus, nemizotus ābolus, pārkaisa ar 150 g brūnā cukura un sviesta piciņām (1/3 daļu no paciņas), uzber pusi riekstu un dzērveņu un visu pārkaisa ar garšvielām. Pa virsu uzliek pārējos ābolus. Atlikušo cukuru, sviestu, sāli un miltus samīca ar pirkstiem un sadrupina uz āboliem. Pārkaisa ar pārējiem riekstiem, dzērvenēm un garšvielām. Cep krāsnī 30 minūtes, līdz virsa ir brūna. Gatavo ēdienu servē uz deserta šķīvjiem, no sākuma liekot pīrāga gabaliņu, pa virsu vai blakus pīrāgam uzliekot saldējumu.
Vairāk šeit >