Saldais persiku kārtojums

  • Gatavošana 2h 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Persiki
     8 gab.
  • Cukurs
     50 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Cepumi Selga
     360 g
  • Saldais krējums
     500 g
  • Pūdercukurs
     80 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Mandeļu skaidiņas
     100 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liek šķēlēs sagrieztus persikus, pārber cukuru, brūno cukuru un pārslaka ar citrona sulu. Visu samaisa un atstāj ievilkties.
Bļodā lej saldo krējumu, pūdercukuru, kanēli un vaniļas cukuru. Visu saputo stingrās putās.
Traukā kārto cepumus. Pāri lej saldo krējumu, liek persikus un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Visu atkārto 3 reizes.
Kārtojumu liek ledusskapī uz vismaz 2h vai vislabāk uz nakti.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes