Jogurta saldējums
Nepieciešams: mīļākais jogurts, ogas un saldējuma trauciņi.
Gatavošana: trauciņos kārto ogas, ielej jogurtu un liek saldētavā sasalt.
Piebilde: jogurta saldējumu ieteicams baudīt dažas stundas pēc ielikšanas saldētavā, bet neatstāt tur to ilgstoši.
Zefīra un aveņu kārtojums
Nepieciešams: Turku jogurts, zefīrs, citrons vai laims, avenes, piparmētra un šokolāde pēc izvēles.
Gatavošana: sagriež gabalos zefīru, pievieno jogurtu, pierīvē citrona vai laima miziņu. Saldēdiena masu liek stikla trauciņos, pa virsu kārto ogas un piparmētru lapiņas, uzrīvē šokolādi.
Piebilde: ogas šim lieliskajam saldēdienam vari likt pēc izvēles, jebkurā gadījumā garšos lieliski! Ieteicams šo desertu baudīt drīz pēc pagatavošanas.
Modernie rīspapīra rullīši
Nepieciešams: rīsu papīrs, augļi un ogas pēc izvēles, ogu vai šokolādes mērce pasniegšanai.
Gatavošana: rīsu papīra plāksni uz nepilnu minūti iemērc ūdenī (kamēr plāksne paliek nedaudz mīksta), izklāj traukā un plāksnes vidū rindā kārto augļus un ogas. Rīsu papīru aizloka, veidojot augļu rullīti. Pasniedz ar ogu vai šokolādes mērci.
Piebilde: augļi rīspapīrā šobrīd ir “modes kliedziens”, un mēs gribējām to izmēģināt. Izskatās efektīgi!