Kā garšo laba gaļa?
Lai baudītu labāko garšu, izvēlies vēlamajam ēdienam atbilstošu gaļas gabalu.
Gatavo gaļu garšīgi
Šis ir ceļvedis garda gaļas ēdiena pagatavošanā. Es vēlos tevi iedrošināt gatavot gardāk un veicināt tev atklāt jaunas garšas. Mēs, Rimi, vēlamies, lai Tu daudzveidotu savu ēdienkarti, iekļaujot tajā jaunus gaļas ēdienus. Šī ir tava iespēja uzzināt un izmēģināt vairāk.
Normunds Baranovskis, Gardēdis
Gaļas veidi Rādīt visus
Vērts zināt Rādīt visus
Kā pagatavot garšīgu gaļu?
Lai gaļu pagatavotu garšīgi, būtiska ir gatavošanas tehnika un laiks, kā arī gaļas iekšējā temperatūra.Kā piešķirt gaļai garšu?
Garšvielu pievienošanas mērķis ir mīkstināt gaļu un piešķirt tai izteiktāku garšu.Kāda ir atbilstoša iekšējā temperatūra?
Iekšējā temperatūra ir gaļas gabala temperatūra tā visbiezākās daļas centrā.