Dzelteno tomātu aukstā zupa
2 selerijas kāti
neliels dzeltenais čili
viena dzeltenā paprika
3 dzeltenie tomāti
viens šalotes sīpols
baltmaizes šķēle
2 ēdamk. olīveļļas
puse laima sulas
neliela sauja rukolas
pāris bazilika kātiņi
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sagriež mazākos gabaliņos un liek blenderī.
Pievieno rukolu un baziliku.
Var pievienot arī sāli un piparus pēc garšas.
Visu sablendē, tad pievieno laima sulu un nedaudz olīveļļu.
Zirnīšu un piparmētru zupa
250g saldētu zirnīšu
2 gab. nogatavinātu avokado
2 daiviņas ķiploka
puse gurķa
2 piparmētras kātiņi
puse laima sulas
800ml kefīra
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas kārto blenderī, pielej kefīru un sablendē.
Pasniedz ar redīsiem, zirnīšiem un gurķa šķēlītēm.
Ābolu un mandeļu aukstā zupa
3 gab. ābolu
2 šķēles baltmaizes
2 saujas mandeļu
1 selerijas kāts
400-500ml ūdens
ēdamkarote olīveļļas
2 šķipsnas sāls
2 ķiplokdaiviņas
dekorēšanai: lociņi un maize
Pagatavošana:
Ābolus nomizo un sagriež mazākos gabaliņos un liek blenderī.
Pievieno mandeles un saplēstus maizes gabaliņus.
Sagriež un pievieno selerijas kātu, ūdeni un olīveļļu.
Tad pievieno sāli un visu sablendē.
Lai jums garšīga vasara!