Vegānisku un ekoloģisku trifeļu recepte

Uzturs • 19. Decembris, 2019
Elegantas trifeļu konfektes, kas garšo pasakaini gardi, vari pagatavot arī mājās. Izmēģini uztaisīt vegāniskas un ekoloģiskas trifeles, kuras pēc tam vari notiesāt, vai iesaiņot caurspīdīgā papīrā un pasniegt kā dāvanu. Noteikti gatavošanas pulkā iesaisti arī bērnus.

Nepieciešams:

  • 200 g I love šokolāde
  • 100 g I love eco riekstu sviests
  • 80 g I love eco kokosriestu piens
  • 100 g I love eco brūnais cukurs

Dekorēšanai:

  • Kakao
  • Kokosa skaidiņas
  • Maltas pistācijas, kaltēti malti ķirši vai citi dekori pēc savas gaumes

Pagatavošana:
Visu, izņemot dekorēšanai paredzētās sastāvdaļas, saliec katliņā. Šokolādi salauz gabaliņos. Katliņu liec otrā – lielākā katliņā, kurā ir karsts ūdens.
Gaidi, kamēr viss sakūst kopā. Visu samaisi un liec ledusskapī atdzesēties. Masai jāsastingst līdz tādai konsistencei, lai varētu uzvelt bumbiņu.
Ar tējkaroti ņem mazas piciņas, rokās viļā bumbiņas, apviļā kakao, pistāciju skaidiņās utt. Gatavās konfektes vēl uz 10 minūtēm ieliec ledusskapī. Gatavs!


Populārākie raksti