Produktu uzglabāšanas ABC
Katram pārtikas produktam, gluži kā cilvēkam, ir savs raksturs un niķis. Viens mīl aukstumu, cits – tumsu, vēl kāds – dārzeņu vai augļu sabiedrību. Tāpēc pa īstam produktu labās īpašības saglabāsies vien tad, ja tos pareizi uzglabāsiet.
Kāpēc ābols draudzējas ar kartupeļiem? Kādēļ bumbieri jāliek atsevišķā kastītē? Un kāds ir sēņu noslēpums, lai tās ilgstoši saglabātos svaigas? Kādēļ pret zaļajiem salātiem jāizturas īpaši maigi? Vai gaļu labāk saldēt lielos vai mazos gabalos? Un kādus produktus vēl ieteicams saldēt?
Rimi Gardēži zina visas atbildes un desmitiem mazu viltību, lai katra jūsu maltīte taptu no svaigiem, gardiem produktiem! Skatieties video, noskaidrojiet, kurš – augšējais vai apakšējais – plaukts jūsu ledusskapī ir visaukstākais, un apgūstiet produktu uzglabāšanas ABC praksē!