Sastāvdaļas
-
Makaroni Fusilli Al Dente200 g
-
Cūkgaļas šķiņķis6 šķēlīte (-s)
-
Dārzeņu buljons80 ml
-
Kausētais siers120 g
-
Siers Čederas50 g
-
Cietais siers50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vāri pastu 7 minūtes.
Pannā sakarsē buljonu, pievieno kausēto sieru.
Viegli maisot, pievieno sarīvētu Čederas sieru un noņem no liesmas.
Pievieno karstu pastu un pārkaisi ar sarīvētu cieto sieru.
Visu samaisi un pasniedz kopā ar šķiņķa šķēlēm.