Ābolu grauzdētās maizītes
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Kanzi® ābols1 gab.
-
Pilngraudu (vai raudzētā) maize4 lielas šķēles
-
Mīksts sviests2 tējk.
-
Grijēras siers100 g
-
Estragons2-3 zariņi
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ābolu grauzdētās maizītes
Uzsildi sviestmaižu tosteri.
Izņem serdi ar serdes izņēmēju un pārgriez Kanzi® ābolu uz pusēm. Sagriez ābola puses smalkās šķēlītēs.
Uzklāj sviestu uz abām maizes šķēles pusēm.
Novieto divas šķēles vienu otrai blakus un apber tās ar pusi no siera. Uzliec uz tām ābolu šķēlītes un lapiņas no estragona zariņiem. Uzbirdini atlikušo sieru. Pārklāj ar maizes šķēli.
Cep sviestmaizes tosterī, līdz tās kļūst zeltaini brūnas un ir izkusis siers.
Pārgriez uz pusēm.
Padoms: Pasniedz ar salātiem.