Sastāvdaļas
Sacepums
-
Āboli3 gab.
-
Bumbieri3 gab.
-
Apelsīni2 gab.
-
Medus1 ēdamk.
-
Mandeļu milti200 g
-
Pekanrieksti100 g
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
Dekors
-
Jogurts bez piedevām400 g
-
Medus2 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Karsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
Nomizo ābolus un bumbierus, attīri no serdēm.
Sagriez palielos gabalos.
Sajauc tos kopā ar apelsīnu miziņu un sulu.
Pievieno medu, mandeļu miltus un sakapātus pekanriekstus.
Liec cepamtraukā un cep 18-20 minūtes.
Pasniedz siltu kopā ar jogurtu un pārlietu ar medu.