Ābolu un čia sēklu smūtijs

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Ābolu un čia sēklu smūtijs

Sastāvdaļas

  • Čia sēklas
     2 tējk.
  • Apelsīnu sula
     200 ml
  • Kanzi® āboli
     2 gab.
  • Jogurts
     200 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ābolu un čia sēklu smūtijs

Atliec dažas čia sēklas, bet pārējās iemaisi apelsīnu sulā un ļauj tām 15 min ievilkties.

Nomizo divus Kanzi® ābolus un sagriez gabalos. Atliec dažus gabaliņus dekorēšanai.

Samal ābolu gabaliņus ar izmērcētajām čia sēklām un jogurtu.

Smalki sagriez atliktos Kanzi® ābola gabaliņus.

Ielej smūtiju lielās glāzēs. Pārber smūtiju ar atliktajām čia sēklām un smalki sagriezto ābolu.

Pasniedz ar salmiņu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju vafeles

30min • Viegli

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli