Ābolu un čia sēklu smūtijs
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Čia sēklas2 tējk.
-
Apelsīnu sula200 ml
-
Kanzi® āboli2 gab.
-
Jogurts200 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ābolu un čia sēklu smūtijs
Atliec dažas čia sēklas, bet pārējās iemaisi apelsīnu sulā un ļauj tām 15 min ievilkties.
Nomizo divus Kanzi® ābolus un sagriez gabalos. Atliec dažus gabaliņus dekorēšanai.
Samal ābolu gabaliņus ar izmērcētajām čia sēklām un jogurtu.
Smalki sagriez atliktos Kanzi® ābola gabaliņus.
Ielej smūtiju lielās glāzēs. Pārber smūtiju ar atliktajām čia sēklām un smalki sagriezto ābolu.
Pasniedz ar salmiņu.