Ābolu un kanēļa kafija

  • Gatavošana 5min
  • Viegli
Ābolu un kanēļa kafija
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Sastāvdaļas

  • Kafija
     240 ml
  • Ābolu sula
     120 ml
  • Malts kanēlis
     0.5 tējk.
  • Kļavu sīrups
     1 ēdamk.
  • Piens
     60 ml
  • Putukrējums
      dekorēšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzlādējies ar ābolu un kanēļa kafiju - tā piepildīs māju ar jauku aromātu, vienlaicīgi piepildot Tevi ar enerģiju un patīkamu siltumu.

Mazā katliņā uzsilda ābolu sulu kopā ar kanēli, līdz maisījums ir silts un aromātisks.

Pagatavo stipru kafiju bez biezumiem un pievieno kļavu sīrupu. Pielej klāt kafijai siltu ābolu sulu, viegli samaisa un pievieno siltu pienu, lai dzēriens būtu krēmīgāks.

Dekorē ar putukrējumu un maltu kanēli.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes