Sastāvdaļas
-
Kafija240 ml
-
Ābolu sula120 ml
-
Malts kanēlis0.5 tējk.
-
Kļavu sīrups1 ēdamk.
-
Piens60 ml
-
Putukrējumsdekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzlādējies ar ābolu un kanēļa kafiju - tā piepildīs māju ar jauku aromātu, vienlaicīgi piepildot Tevi ar enerģiju un patīkamu siltumu.
Pagatavo stipru kafiju bez biezumiem un pievieno kļavu sīrupu. Pielej klāt kafijai siltu ābolu sulu, viegli samaisa un pievieno siltu pienu, lai dzēriens būtu krēmīgāks.
Dekorē ar putukrējumu un maltu kanēli.