Sastāvdaļas
-
Kārtainā bezraugu mīkla600 g
-
Ananass5 šķēlīte (-s)
-
Brūnais cukursananasu apviļāšanai
-
Ola1 gab.
-
Mandeļu skaidiņas50 g
-
Pūdercukursdekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mīklu izrullē un izspiež apli 16 cm diametrā.
Nomizo ananasu, izgriez vidiņu, apviļā brūnajā cukurā, liec mīklas viducī.
Tad veido mīklā iegriezumus pret centru tā, lai veidojas saulīte.
Katru mīklas daļu sarullē un iespied ananasam vidū, palokot mīklu zem ananasa.
Sakul olu un ar otiņu pārsmērē maizīti, pārkaisi mandeles un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 190 grādos.
Pirms pasniegšanas pārkaisi ar pūdercukuru.