Sastāvdaļas
Tarte 23 cm diametrā
-
Smilšu mīkla220 g
Krēms
-
Svaigais siers200 g
-
Saldais krējums100 g
-
Ola1 gab.
-
Cukurs135 g
-
Kukurūzas ciete30 g
-
Ananass4 šķēlīte (-s)
-
Ķirši4 gabali
-
Nekūstošais pūdercukursdekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Izrullē mīklu, ieklāj iepriekš ietaukotā formā, izlīdzini.
Apcep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 10 minūtes.
Gatavo krēmu: sablendē visas sastāvdaļas un lej uz apceptās pamatnes.
Sagatavo ananasu: nomizo, sagriez ripās, izgriez vidu.
Kārto ananasus uz krēma, tukšajos vidiņos liec ķiršus.
Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 40 minūtes.