Sastāvdaļas
-
Maizītes Valdemārs Mani Gardumi3 gab.
-
Paipalu olas8 gab.
-
Zaļās olīvas bez kauliņiem ICA40 g
-
Anšovi80 g
-
Pētersīļidekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzkoda lieliskām viesībām!
Maizītes sagriez mazās kanapē tipa šķēlēs. No abām pusēm apgrauzdē uz pannas vai cepeškrāsnī.
Novāri paipalu oliņas precīzi 3 minūtes. Atdzesē, nolobi čaumalas un pārgriez uz pusēm.
Izmantojot bambusa kociņus, saliec kanapē maizītes – virs maizes liec pusi paipalu olas, olīvu un anšova fileju. Dekorē ar pētersīļiem. Pasniedz.