Apdedzinātā biezpiena kūka

  • Gatavošana 40min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Biezpiens Rimi Smart 9%
     4 paciņa (-s)
  • Saldais krējums Rimi Smart
     200 ml
  • Skābais krējums
     200 g
  • Olas Rimi Smart
     4
  • Cukurs
     200 g
  • Sāls
     0.5 ēdamk.
  • Milti
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

4 paciņas biezpiena sajauc ar 200 ml saldā krējuma un 200 gramiem skābā krējuma - visu samaisa līdz viendabīgai masasi.
Sakul 4 olas ar cukuru un sāli.
Biezpiena masai pievieno 2 ēdamkarotes miltu un olu masu, samaisa.
Gatavo cepeškrāsnī 200 °C 40 minūtes.
Atdzesē istabas temperatūrā, jo ilgāk kūku atdzesē, jo krēmīgāka tā kļūst iekšpusē.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes