Aperol bumbieri

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Aperol bumbieri

Sastāvdaļas

  • Bumbieri (cieti)
     6 gab.
  • Liķieris Aperol
     150 ml
  • Dažādu ogu sulas Rimi
     300 ml
  • Citronskābe
     1.5 tējk.
  • Cukurs
     3 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viegls rūgtenums, salduma notis un izsmalcināts augļu maigums – perfekta baudīšana katrā kumosā!

Lej katlā ogu sulu un Aperol, pievieno cukuru un citronskābi. Vāri 2-3 minūtes.
Nomizo bumbierus un liec tos sīrupā vārīties, līdz tie kļuvuši mīksti (aptuveni 12 minūtes vai ilgāk). Ja vēlies, lai bumbieri pilnībā savelkas ar Aperol sīrupu, iesaku tos atstāt sīrupā uz nakti.
Taču tie būs tikpat gardi, ja pasniegsi tos siltus ar, piemēram, aukstu saldējumu un pārlietus ar to pašu sīrupu, kas reducēts vismaz uz pusi.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaķmaizītes

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kanēļburkāni

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kanēļa pīne

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Limoncello tiramisu

25min • Viegli

Olu krēms ar ogām

20min • Viegli