Sastāvdaļas
-
Malta cūkgaļa500 g
-
Ķimenes1 tējk.
-
Garšvielas BBQ1.5 ēdamk.
-
Kanēlis0.33 tējk.
-
Tomātu pasta1 tējk.
-
Čedaras siers60 g
-
Kanēļa standziņas6 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Malto gaļu liec bļodā un pievieno tomātu pastu.
Piestā sasmalcini ķimenes ar BBQ garšvielām un pievieno gaļai.
Sieru sagriez sešos kubiņos.
Gaļu kārtīgi izmīci un sadali 6 daļās.
Gaļai pa vidu liec sieru un veido ovālu kebabu, kaula vietā liekot kanēļa standziņu.
Cep uz grila, pannā ar vāku vai cepeškrāsnī līdz gatavībai vismaz 18-20 minūtes.