Ar Čedaras sieru pildīti kebabi

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Ar Čedaras sieru pildīti kebabi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Malta cūkgaļa
     500 g
  • Ķimenes
     1 tējk.
  • Garšvielas BBQ
     1.5 ēdamk.
  • Kanēlis
     0.33 tējk.
  • Tomātu pasta
     1 tējk.
  • Čedaras siers
     60 g
  • Kanēļa standziņas
      6 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto gaļu liec bļodā un pievieno tomātu pastu.

Piestā sasmalcini ķimenes ar BBQ garšvielām un pievieno gaļai.

Sieru sagriez sešos kubiņos.

 

Gaļu kārtīgi izmīci un sadali 6 daļās. 

Gaļai pa vidu liec sieru un veido ovālu kebabu, kaula vietā liekot kanēļa standziņu. 

Cep uz grila, pannā ar vāku vai cepeškrāsnī līdz gatavībai vismaz 18-20 minūtes.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli