Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Arbūza un prošuto salāti
-
Gatavošana 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Mandeles2 ēdamk.
-
Piparmētra15 g
-
Apelsīnu miziņa0.5 tējk.
-
Apelsīnu sula2 ēdamk.
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Arbūzs bez sēklām0.5 gab.
-
Baltā vīna etiķis2 ēdamk.
-
Prošuto60 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uz pannas apcep mandeles, līdz tās ir zeltaini brūnas (apmēram 5 min).
Bļodā sajauc sasmalcinātas apceptās mandeles, sagrieztas piparmētru lapas, sarīvētu apelsīna miziņu, apelsīnu sulu, olīveļļu un sāli.
Lielā bļodā sagriež arbūzu kubiņos.
Pievieno baltvīna etiķi un sāli un samaisa.
Salātus kārto uz šķīvja – liek arbūzu, pievieno sagrieztu prošuto, pa virsu pārlej mandeļu mērci.