Arbūza un zemeņu sorbets

  • Gatavošana 3h 20min
  • Viegli
Arbūza un zemeņu sorbets
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Arbūzs (nomizots)
     0.25 gab.
  • Zemenes
     400 g
  • Banāns
     2 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viegls un atsvaidzinošs deserts tiem, kuriem patīk tīra un nesamākslota garša

Sagriez arbūzu (bez sēklām) mazākos gabalos un sasaldē. Tāpat sasaldē zemenes un banānu gabaliņus.

Sorbetu gatavo, sablenderējot visas sastāvdaļas krēmīgā masā. Banāns var būt arī nesasaldēts, bet tam noteikti jābūt sastāvā, jo tas sorbetam piedod krēmīgumu un papildu saldumu. Pasniedz uzreiz.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu ramen

1h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laima tarte

2h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šokolādes konfektes

2h • Vidēji grūti