Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Argentīnas Hot-dogi
-
Gatavošana 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Mērce (čimičuri)
-
Sarkanā vīna etiķis2 ēdamk.
-
Halapenjo pipars0.5 gabali
-
Ūdens3 ēdamk.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Oregano1.5 ēdamk.
-
Kūpināta paprika1 ēdamk.
-
Pētersīļi5 zariņi
-
Spināti5 lapiņas
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Sāls0.5 tējk.
-
Melnie piparipēc garšas
Salsa
-
Sīpoli sarkanie0.5 gabali
-
Tomāts1 gab.
-
Sarkana paprika0.5 gab.
-
Olīveļļa30 ml
-
Sarkanā vīna etiķis2 ēdamk.
-
Čili pulveris1 tējk.
-
Pētersīļi1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Hot dogi
-
Desiņas Kabanos4 gabali
-
Maizītes hot-dog4 gabali
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mērcei – sajauc visas sastāvdaļas blenderī un blendē līdz viendabīgai masai.
Salsai – smalki sagriež visas sastāvdaļas un samaisa ar olīveļļu, etiķi, čili pulveri, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.
Uz pannas sacep desas un krāsnī nedaudz uzkarsē maizītes.
Pasniedz maizīti, apsmērētu ar mērci, un cīsiņu, apbērtu ar salsu.
Liek cepties 180 °C 5 min.