Argentīnas Hot-dogi

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Mērce (čimičuri)

  • Sarkanā vīna etiķis
     2 ēdamk.
  • Halapenjo pipars
     0.5 gabali
  • Ūdens
     3 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Oregano
     1.5 ēdamk.
  • Kūpināta paprika
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      5 zariņi
  • Spināti
      5 lapiņas
  • Olīveļļa
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Salsa

  • Sīpoli sarkanie
     0.5 gabali
  • Tomāts
     1 gab.
  • Sarkana paprika
     0.5 gab.
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sarkanā vīna etiķis
     2 ēdamk.
  • Čili pulveris
     1 tējk.
  • Pētersīļi
     1 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Hot dogi

  • Desiņas Kabanos
     4 gabali
  • Maizītes hot-dog
     4 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mērcei – sajauc visas sastāvdaļas blenderī un blendē līdz viendabīgai masai.

Salsai – smalki sagriež visas sastāvdaļas un samaisa ar olīveļļu, etiķi, čili pulveri, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.

Uz pannas sacep desas un krāsnī nedaudz uzkarsē maizītes.

Pasniedz maizīti, apsmērētu ar mērci, un cīsiņu, apbērtu ar salsu.

Liek cepties 180 °C 5 min.

Līdzīgas receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli

Salmiņu zirnekļtīkli

10min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes