Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Asinsdesa ar pērļu grūbām Rēzeknes gaļas kombināts450 g
-
Olas2 gab.
-
Kviešu milti4 ēdamk.
-
Rīvmaize4 ēdamk.
-
Neitrālas garšas eļļa (fritēšanai)1 L
Mērce
-
Sīpols1 gab.
-
Selerijas1 kāts
-
Ķiploki1 daiva (-s)
-
Sviests2 ēdamk.
-
Sviests (iebiezināšanai)2 ēdamk.
-
Upenes400 g
-
Upeņu vīns100 ml
-
Vistas buljons300 ml
-
Sālspēc garšas
-
Cukurspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.