Ātrā ogu torte

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Ātrā ogu torte
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla
      Var izmantot gatavu tortes pamatni ar maliņu
  • Saldais krējums
     500 ml
  • Mascarpone siers
     250 g
  • Citrona vai apelsīna miziņa
     1 ēdamk.
  • Cukurs
     8 ēdamk.
  • Ogas
     500 g
  • Pūdercukurs
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakul saldo krējumu ar cukuru.
Piemaisi miziņu un sieru.
Masu iepildi tortes pamatnē, bagātīgi dekorē ar ogām un pārkaisi ar pūdercukuru caur sietu.
Ja izvēlies tortes pamatni cept, tad tortes formā kārto mīklu tā, lai veidotos maliņa.
Cep, līdz gaiši brūna. Atdzesē.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti