Ātrais jogurta pudiņš

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Ātrais jogurta pudiņš
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Jogurts ar ceptiem āboliem Valio
     200 g
  • Gaišo vīnogu sula (vai cita pēc izvēles)
     100 ml
  • Želatīns
     1 tējk.
  • Saldētas upenes Rimi
     2 ēdamk.
  • Zemenes
     2 gabali
  • Cukurs
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ātrais jogurta pudiņš

Vīnogu sulu lej mazā katliņā un pievieno želatīnu.
Ļauj želatīnam uzbriest 3 minūtes un tad sakarsē, lai tas pilnībā izkūst.
Piejauc jogurtu un izmaisi.
Sadali jogurta masu divās daļās un pildi trauciņos.
Liec atdzesēties ledusskapī uz vismaz 25 minūtēm.
Pa to laiku sagriez zemenes, pievieno piparmētras lapiņas un saldētās upenes.
Apber ar cukuru.
Lēnām kūstot, upenes kopā ar cukuru veidos svaigo ogu sīrupu.
Jogurta pudiņu pasniedz ar ogām un ogu sīrupu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes