Ātrais šokolādes krēma un bezē kārtojums

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Ātrais šokolādes krēma un bezē kārtojums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Bezē cepumi
     80 g
  • Lazdu rieksti (grauzdēti)
     40 g
  • Piena šokolāde
     150 g
  • Kakao pulveris
     1 ēdamk.
  • Saldais krējums
     200 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lieliska kombinācija ar garšu, saldumu, gaisīgumu un kraukšķīgumu - tāds ir ātrais šokolādes krēma un bezē kārtojums. Nogaršo!

Ūdens tvaika peldē izkausē šokolādi. Saldo krējumu saputo vieglā, gaisīgā putukrējumā.
Izmantojot konditorejas lāpstiņu, samaisi putukrējumu ar šokolādi un kakao pulveri.
Sadrupini mazākos gabaliņos grauzdētus lazdu riekstus.
Desertu kārto burciņās, veidojot kārtas ar bezē cepumiem, šokolādes krēmu un sadrupinātajiem riekstiem. Atkarībā no burciņas lieluma var likt vairākas kārtas.
Burciņas glabā ledusskapī līdz pasniegšanai.

Līdzīgas receptes

Laima tarte

2h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šokolādes konfektes

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes