Ātrās rabarberu maizītes

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Mani Gardumi gatavā rauga mīkla
     600 g
  • Rabarberu kāti
     2 gab.
  • Cukurs
     2 ēdamk.

Drumstalām

  • Sviests
     100 g
  • Cukurs
     100 g
  • Milti
     100 g

Apziešanai

  • Ola
     1 gabali
  • Cukurs vai pūdercukurs
      Pēc vajadzības

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laime slēpjas pārbaudītās vērtībās! Tieši tādās, kā mājās gatavotas rabarbermaizītes! Seko mūsu receptei un Tavu virtuvi piepildīs patīkams aromāts, bet šķīvi - sulīgas, saldskābenas rabarbermaizītes.

Rabarberus sagriež mazākos gabaliņos un apber ar cukuru, apmaisa, ļauj, lai uzsūc saldumu.
Sajauc drumstalu mīklu un ieliek uz 10 minūtēm saldētavā, lai sviests atkal sacietētu.
Izrullē jau gatavo Mani Gardumi rauga mīklu, izspiež apaļas vai citas formas mīklas bulciņas un liek uz cepešpannas.
Vidū liek rabarberus, pa virsu — drumstalas. Malas apziež ar olu un apber ar cukuru.
Cep 180 grādos 12–15 minūtes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Augļu salāti

30min • Viegli

Meža melleņu zupa

20min • Viegli