Atvērtais portobello burgers

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Atvērtais portobello burgers
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Portobello sēnes
     2 gabali
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Burgera gaļa
     1 paciņa (-s)
  • Spināti
     100 g
  • Tomāti
     2 gabali
  • Sarkanais sīpols
     1 gabali
  • Tomātu pesto
     2 tējk.
  • Siers šķēlītes
     2 šķēlīte (-s)
  • Siera kraukšķi Smiltene
     1 sauja (-s)
  • Olīveļļa
     
  • Sāls pēc garšas
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nogriez līdzeni sēņu apakšu, ierīvē sēnes ar eļļu un liec cepties uz grila restēm.
Turpat liec burgerkotletes, tomātu un sīpola šķēles.
Apgrilētus dārzeņus un izceptas kotletes apkaisi ar sāli un noņem no grila.
Uz grila nelielā pannā lej eļļu, pievieno spinātus un sakapātu ķiploku, sautē, līdz spināti gatavi.
Kārto uz šķīvja atvērtos burgerus: uz sēnēm smērē pesto, liec gaļu, Jaunpils siera šķēli, tomātus un sīpolu.
Pa virsu vai pa vidu kārtām sadrupini siera kraukšķus.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Krāsainie vegāniskie burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīti tomāti

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tītara burgers

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli