Augļu groziņš

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Augļu groziņš
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Groziņam

  • Kviešu milti
     250 g
  • Augu tauku krēms Naturli
     120 g
  • Cukurs
     50 g
  • Banāns
     0.5 gab.

Pildījumam

  • Zīda tofu
     170 g
  • Kokospiens (biezā daļa)
     150 g
  • Sojas vaniļas piens
     80 g
  • Cukurs
     50 g
  • Kukurūzas ciete
     10 g
  • Kanēļu standziņa
     1 gab.
  • Ogas vai svaigi augļi
     250 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Augu krēmu nedaudz pakausē, līdz tas kļūst mīksts.
Samīci visas sastāvdaļas, lai izveidojas mīkla, un liec ledusskapī uz stundu sacietēt.
Mīklu plānā kārtiņā ieklāj metāla formiņās un cep krāsnī 200 grādos apmēram 10–15 minūtes, līdz groziņi gaiši brūni. Atdzesē.
Pildījumu pagatavo, visas sastāvdaļas, izņemot kanēli, ogas un augļus, sablendējot blenderī.
Iegūto masu liec katliņā, pievieno kanēli un, nepārtraukti maisot, sildi uz lēnas uguns, līdz masa sabiezē.
Krēmu atdzesē, izņem kanēļa standziņu un pārlej krēmu konditorejas tūtā.
Liec ledusskapī uz 1 stundu, lai sabiezē.
Pildi krēmu groziņos un dekorē ar ogām un augļiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tunča burgermaizīte

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes