Sastāvdaļas
-
Brūnais cukurs130 g
-
Auzu pārslas400 g
-
Baltais cukurs50 g
-
Mandeles180 g
-
Dzērvenes100 g
-
Sezama sēklas75 g
-
Saulespuķu sēklas75 g
-
Medus50 g
-
Piena šokolāde100 g
-
Sviests200 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē krāsni 180 grādus karstu. Izklāj cepamo pannu ar cepamo papīru.
Piena šokolādi un mandeles sasmalcini rupjos gabalos.
Visas sastāvdaļas sajauc kopā ar mīkstu sviestu viendabīgā masā.
Cep 20 min., līdz cepumi kļūst zeltaini brūni.
No iegūtās masas veido cepumus un kārto uz pannas. Liec krāsnī cepties.