Auzu pārslu cepumi ar mandelēm un dzērvenēm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Auzu pārslu cepumi ar mandelēm un dzērvenēm
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Brūnais cukurs
     130 g
  • Auzu pārslas
     400 g
  • Baltais cukurs
     50 g
  • Mandeles
     180 g
  • Dzērvenes
     100 g
  • Sezama sēklas
     75 g
  • Saulespuķu sēklas
     75 g
  • Medus
     50 g
  • Piena šokolāde
     100 g
  • Sviests
     200 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu. Izklāj cepamo pannu ar cepamo papīru.

Piena šokolādi un mandeles sasmalcini rupjos gabalos.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā ar mīkstu sviestu viendabīgā masā. 

Cep 20 min., līdz cepumi kļūst zeltaini brūni.

No iegūtās masas veido cepumus un kārto uz pannas. Liec krāsnī cepties.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes