Sastāvdaļas
Pagatavošanai
-
Baklažāns1 gabali
-
Cukīni1 gabali
-
Tomāti2 gabali
-
Bazilika pesto100 g
-
Tomātu mērce200 g
-
Rīvets mocarellas siers150 g
Panējumam
-
Vistas olas1 gabali
-
Sāls
-
Kviešu milti4 ēdamk.
-
Neitrālas garšas eļļa
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagriez baklažānu, cukīni un tomātus šķēlēs.
Sajauc panējumu. Sakul olu ar sāli un miltiem, pievieno ūdeni. Mīklai jābūt skābā krējuma konsistencē.
Baklažāna un cukīni ripiņas apcep, panētus mīklā. Cep ietaukotā pannā no abām pusēm.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Kārto torņus.
Cepešpannā liec 1 tējk. tomātu mērces, baklažāna šķēli, pesto, nedaudz siera, cukīni, tomātu mērci, sieru, tomāta šķēli un atkal sieru. Protams, vari izveidot arī savu torņa versiju.
Cep 12 minūtes, pasniedz siltu.