Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Ballīšu kūciņas jeb keikpopi
-
Gatavošana 1h
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Cepumi Selga24 gab.
-
Krēmsiers140 g
-
Kanēlis1 tējk.
-
Izkausēts sviests1 ēdamk.
-
Medus1 ēdamk.
-
Šokolāde200 g
-
Dekoripēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sadrupina cepumus. Pievieno krēmsieru, izkausētu sviestu, medu un kanēli - kārtīgi samaisa.
No masas uztaisa bumbiņas, saliek uz paplātes un liek ledusskapī uz 1 h.
Izkausē šokolādi ūdens peldē. Kociņa galu iemērcē šokolādē un tad iesprauž katrā bumbiņā pa vienam. Ļauj nostiprināties (var ielikt ledusskapī uz 10 min).
Tad katru bumbiņu mērcē izkausētā šokolādē un apber ar kādu dekoru. Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.