Baltās šokolādes braunijs ar āboliem

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Baltās šokolādes braunijs ar āboliem
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kviešu milti
     90 g
  • Baltā šokolāde
     200 g
  • Sviests
     140 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Pekanrieksti
     40 g
  • Pistācijas (var nedaudz sasmalcināt)
     30 g
  • Kaltētas dzērvenes
     30 g
  • Cepamais pulveris
     7 g
  • Vaniļas pasta
     1 tējk.
  • Vidēji lieli nomizoti āboli
     2 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Baltās šokolādes braunijs ar āboliem

Ābolus sagriez mazos kubiņos.
Olas saputo ar cukuru.
Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno olām, iemaisi miltus, cepamo pulveri, vaniļas pastu, ābolus, riekstus, dzērvenes.
Lej iepriekš sagatavotā formā un cep 30 minūtes 175 grādos.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laima tarte

2h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti