Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Baltās šokolādes fondants
-
Gatavošana 3h 40min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Fondantam
-
Baltā šokolāde200 g
-
Sviests100 g
-
Cukurs100 g
-
Olas5
-
Milti110 g
Mērcei
-
Saldētas dzērvenes400 g
-
Cukurs100 g
-
Malts kanēlis1 ēdamk.
Dekoram
-
Ogaspēc izvēles
-
Piparmētru lapiņas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Citā traukā sajauc olas ar cukuru. Pielej klāt izkausēto šokolādi.
Pievieno masai miltus un visu kārtīgi izmaisa.
Ņem mazos keksu trauciņus un no iekšpuses iesmērē ar sviestu.
Ņem ārā trauciņus no saldētavas un liek cepties 18 minūtes iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos. Šādi malas keksiņam apcepsies, bet vidus izkusīs un masa varēs iztecēt.
Ogas sajauc ar cukuru un kanēli un uzvāra. Ja vēlas viendabīgāku, tad masu var sablenderēt, pievienojot pikuci sviesta krēmīgumam.
Fondantu pasniedz siltu kopā ar mērci un ogām.