Sastāvdaļas
-
Karpa1 gab.
-
Sviests70 g
-
Olīveļļacepšanai
-
Sāls, citronpiparipēc garšas
-
Burkāns1 gab.
-
Selerijas sakne0.5 gab.
-
Pētersīļa sakne1 gab.
-
Sīpols1 gab.
-
Kolrābis1 gab.
-
Baltvīns200 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Baltvīnā sautēta karpa ar dārzeņu spageti – viegls, aromātisks ēdiens, kas apvieno svaigus dārzeņus un zeltainu zivi, radot izsmalcinātu Vidusjūras garšu.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.