Biezpiena pankūkas

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Biezpiena pankūkas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens 9%
     360 g
  • Milti
     220 g
  • Piens
     1 glāze (-s)
  • Olas
     2 gab.
  • Pūdercukurs
     3 ēdamk.
  • Cepamais pulveris
     1 ēdamk.
  • Eļļa
      cepšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biezpienu, olas, pūdercukuru un pienu liek blendera krūzē un samaļ.

Miltus izsijā caur sietu, pievieno cepamo pulveri.

Biezpiena masā iejauc miltus, lai neveidojas kunkuļi.

Cep uz sakarsētas, ietaukotas pannas.

Biezpiena pankūkas pasniedz ar medu un svaigām ogām.

Ieteikums!
Lai mīkla nepieliptu pie karotes, to atliek iemērkt aukstā ūdenī un tikai tad mīklā.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti