Biezpiena pankūkas
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Biezpiens 9%360 g
-
Milti220 g
-
Piens1 glāze (-s)
-
Olas2 gab.
-
Pūdercukurs3 ēdamk.
-
Cepamais pulveris1 ēdamk.
-
Eļļacepšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Biezpienu, olas, pūdercukuru un pienu liek blendera krūzē un samaļ.
Miltus izsijā caur sietu, pievieno cepamo pulveri.
Biezpiena masā iejauc miltus, lai neveidojas kunkuļi.
Cep uz sakarsētas, ietaukotas pannas.
Biezpiena pankūkas pasniedz ar medu un svaigām ogām.
Ieteikums!
Lai mīkla nepieliptu pie karotes, to atliek iemērkt aukstā ūdenī un tikai tad mīklā.