Biezpiena plācenīši

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
     500 g
  • Ola
     1 gab.
  • Cukurs
     100 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Milti
     100 g
  • Eļļa
      cepšanai
  • Ogas
      pasniegšanai
  • Kļavu vai kāds cits sīrups
      pasniegšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Biezpiena plācenīši

Biezpienu saspaidi ar dakšiņu, lai tas būtu vienmērīgs.
Pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru un šķipsniņu sāls.
Samaisi.
Pakāpeniski pievieno miltus un visu samaisi.
Masai jābūt pietiekami stingrai, lai var uztaisīt plācenīšus.
Veido plācenīšus un cep uz pannas no abām pusēm līdz tie ir zeltaini brūni.
Pasniedz ar svaigām ogām un pārlietu sīrupu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes