Biezpiena pončiki

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Biezpiena pončiki
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
     300 g
  • Milti
     100 kg
  • Cukurs
     100 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Soda
     0.5 tējk.
  • Olas
     2 gab.
  • Etiķis
      pēc garšas
  • Eļļa
      fritēšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sodu un sāli aplej ar etiķi.

Biezpienu sakuļ ar olu, tad pieliek klāt miltus un cukuru.

Tad pievieno sodu un visu vienmērīgi sajauc.

Taisi vienādās bumbās, eļļu uzsilda līdz ļoti karstai ( vismaz 180 grādi) un liec fritēties līdz vienmērīgi zeltaini.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes