Sastāvdaļas
-
Biezpiens300 g
-
Baltā šokolāde150 g
-
Cukura sīrups50 ml
-
Laims1 gab.
-
Auzu pārslas200 g
-
Sviests70 g
-
Medus70 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Auzu pārslas nograuzdē karstā pannā.
Sviestu un medu izkausē atsevišķā pannā.
Tad pie nograuzdētajām auzu pārslām pakāpeniski pievieno sviestu un maisi karsējot pannā uz vidējas uguns.
Turpini grauzdēt līdz auzu pārslas vienmērīgi noklātas ar sviestu un zeltainas.
Auzu pārslas liec atdzesēties.
Ūdens peldē izkausē balto šokolādi.
Biezpienu, šokolādi, cukura sīrupu un laima sulu liec blendērī un blenderē lidz viendabīga masa.
Krēmu pasniedz ar auzu pārslām.