Biezpiena uzpūtenis ar auzu pārslām

  • Gatavošana 35min
  • Vidēji grūti
Biezpiena uzpūtenis ar auzu pārslām
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Biezpiens
     300 g
  • Baltā šokolāde
     150 g
  • Cukura sīrups
     50 ml
  • Laims
     1 gab.
  • Auzu pārslas
     200 g
  • Sviests
     70 g
  • Medus
     70 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Auzu pārslas nograuzdē karstā pannā.

Sviestu un medu izkausē atsevišķā pannā.

Tad pie nograuzdētajām auzu pārslām pakāpeniski pievieno sviestu un maisi karsējot pannā uz vidējas uguns.

Turpini grauzdēt līdz auzu pārslas vienmērīgi noklātas ar sviestu un zeltainas.

Auzu pārslas liec atdzesēties.

Ūdens peldē izkausē balto šokolādi.

Biezpienu, šokolādi, cukura sīrupu un laima sulu liec blendērī un blenderē lidz viendabīga masa.

Krēmu pasniedz ar auzu pārslām.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laima tarte

2h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šokolādes konfektes

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti