Biezpiena virtuļi ar ogām

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Biezpiena virtuļi ar ogām
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Kukurūzas eļļa
     750 g
  • Pūdercukurs
     
  • Ogu ievārījums
     200 g
  • Avenes (var dažādas ogas)
     

Mīklai

  • 9% biezpiens
     300 g
  • Cukurs
     80 g
  • Vaniļas cukurs
     15 g
  • Olas
     2
  • Kviešu milti
     100 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Cepamais pulveris
     0.5 tējk.
  • Soda
     1 šķipsniņa (-s)
  • Citrona sula
     1 tējk.
  • Citrona miziņa
     0.5

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 20 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Samaisi mīklai nepieciešamās sastāvdaļas.
No mīklas veido bumbiņas.
Katliņā uzkarsē eļļu un cep bumbiņas līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Pārkaisi bumbiņas ar pūdercukuru un pasniedz ar ogu mērci un ogām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes