Sastāvdaļas
-
Pilngraudu auzu pārslas150 g
-
Dabiska ābolu sula200 ml
-
Apelsīna miziņa (smalki sarīvēta)0.25 gab.
-
Ķirbju sēklas40 g
-
Linsēklas20 g
-
Rīvēts ābols200 g
-
Aprikozes40 g
-
Meduspēc garšas
-
Jogurts bez piedevām150 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ja ēdīsi brokastīs, jau iepriekšējā vakarā bļodā sajauc visas musli sastāvdaļas, izņemot jogurtu.
Pārvelc bļodu ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī.
No rīta samaisi ar jogurtu un pasniedz, pēc izvēles uzlejot medu.