Biskvīta kūka ar ogām

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Biskvīta kūka ar ogām
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cepumi dāmu pirkstiņi
     4
  • Kafija
     120 ml
  • Avenes
     60 g
  • Cukurs
     1 tējk.
  • Citrona miza
     0.5 gabali
  • Krēmsiers
     180 g
  • Saldais krējums
     120 ml
  • Iebiezināts piens Rimi ar cukuru
     50 ml
  • Citrons
     0.75 gabali
  • Avenes
     80 g
  • Piparmētra I love Eco
     2

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saputo krējumu ar krēmsieru, pievieno citrona mizu, iecilā kondensēto pienu un pielej citrona sulu.
Saberž avenes ar cukuru.
Kārto kūku burciņā vairākās kārtās.
Pārlauž cepumus uz pusi un uz 3 sekundēm mērcē kafijā.
Otrajā kārtā liek mērci, tad krēmu.
Izveido divas kārtas un dekorē ar svaigām avenēm un piparmētru.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli

Cīsiņu mūmijas

30min • Viegli