Bistro tunča salāti

  • Gatavošana 12min
  • Viegli
Bistro tunča salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Tuncis Selection by Rimi (ar vai bez eļļas)
     140 g
  • Bistro salātu maisījums
     150 g
  • Olas Bio Rimi
     3 gab.
  • Olīvas
     2 sauja (-s)
  • Sniega zirnīši Rimi
     75 g

Mērce

  • Grieķu jogurts
     50 g
  • Sinepes
     1 tējk.
  • Srirača mērce
     4 g
  • Ķiploku pulveris
     1 g
  • Laima sula
     5 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri olas 5 minūtes verdošā ūdenī, atdzesē un nolobi čaumalu.
Noblanšē sniega zirnīšus.
Traukos liec salātus tieši no paciņas – tie jau ir nomazgāti.
Virsū kārto uz pusēm pārgrieztas olas, mazākos gabalos sagrieztus sniega zirnīšus, tunci un olīvas.
Sajauc mērci un, viegli iecilājot, pievieno salātiem.

Līdzīgas receptes

Sparģeļu pīrāgs

50min • Viegli

Kartupeļu ligzdiņas

20min • Viegli

Klasiskie Fish & Chips

30min • Viegli