Brokastu beigeļi
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Beigeļi2 gab.
-
Bekons12 šķēlīte (-s)
-
Pākšu pupiņas200 g
-
Kausētais siers ar zaļumiem130 g
-
Olas4 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sasilda magoņu maizes gredzenu un pārgriež uz pusēm. Ja vēlas to nedaudz kraukšķīgu, apgrilē cepeškrāsnī.
Uz pannas vai cepeškrāsnī apcep bekona šķēlītes, līdz tās kļūst zeltainas.
Uz tās pašas pannas uzsit olas, uzliek vāku un apcep 2–4 minūtes vidējā vai zemā temperatūrā, lai nesadeg olbaltums.
Pākšu pupiņas aplej ar verdošu ūdeni un notur 3 minūtes.
Kārto gredzenu sviestmaizi. Smērē sieru, liek pākšu pupiņas, olu un bekonu.
Pasniedz, sagriežot uz pusēm vai 4 daļās.