Brokastu beigeļi

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Brokastu beigeļi

Sastāvdaļas

  • Beigeļi
     2 gab.
  • Bekons
     12 šķēlīte (-s)
  • Pākšu pupiņas
     200 g
  • Kausētais siers ar zaļumiem
     130 g
  • Olas
     4 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sasilda magoņu maizes gredzenu un pārgriež uz pusēm. Ja vēlas to nedaudz kraukšķīgu, apgrilē cepeškrāsnī.

Uz pannas vai cepeškrāsnī apcep bekona šķēlītes, līdz tās kļūst zeltainas.

Uz tās pašas pannas uzsit olas, uzliek vāku un apcep 2–4 minūtes vidējā vai zemā temperatūrā, lai nesadeg olbaltums.

Pākšu pupiņas aplej ar verdošu ūdeni un notur 3 minūtes.

 Kārto gredzenu sviestmaizi. Smērē sieru, liek pākšu pupiņas, olu un bekonu.

Pasniedz, sagriežot uz pusēm vai 4 daļās.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti