Sastāvdaļas
-
Olas4 gab.
-
Piens50 ml
-
Sālspēc garšas
-
Briseles kāposti6 gab.
-
Spināti2 sauja (-s)
-
Dilles0.5 sauja (-s)
-
Olīveļļa1.5 ēdamk.
-
Ūdensvārīšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pavāri Briseles kāpostus 1 minūti ūdenī, tad piemet spinātus un kapātas dilles.
Nokās ūdeni un liec uz sakarsētas pannas ar eļļu.
Sakul olas ar pienu un sāli un pārlej zaļumiem.
Cep zem vāka vai cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavs (atkarīgs no pannas diametra).