Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Brokastu sacepums
-
Gatavošana 1h 5min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Bekons500 g
-
Olas10 gab.
-
Piens250 ml
-
Saldais krējums120 g
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Tomāti2 gab.
-
Sīpols1 gab.
-
Paprika1 gab.
-
Čederas siers100 g
-
Siers Mozzarella115 g
-
Rīvmaizecepamā trauka apbēršanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzsilda krāsni līdz 175°C.
Viegli apslaka cepamo pannu ar eļļu.
Uz pannas sacep bekonu.
Tad pievieno sīpolu un cep 3 min.
Lielā bļodā sakuļ olas ar pienu, saldo krējumu un ķiploku pulveri.
Pievieno arī sāli un piparus (dāsni).
Tad pievieno bekonu un sīpolu, smalki sagrieztus tomātus, papriku, kā arī rīvētu čederas sieru.
Cepamās pannas pamatni apber ar rīvmaizi.
Tad lej olu maisījumu un apber to ar rīvētu mocarellu.
Cep 45- 50 min.