Brūnajā cukurā apcepti bumbieri ar mandelēm un vaniļas krēmu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Brūnajā cukurā apcepti bumbieri ar mandelēm un vaniļas krēmu

Sastāvdaļas

Vaniļas krēms

  • Krējums Crème Fraiche
     100 ml
  • Pūdercukurs
     1 ēdamk.
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.

Brūnajā cukurā apcepti bumbieri ar mandelēm

  • Cieti bumbieri
     3 gab.
  • Sviests vai margarīns
     2 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     2 ēdamk.
  • Mandeļu skaidiņas
     40 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Debešķīgs, viegli pagatavojams deserts ar dažādu tekstūru sajaukumu. Bumbierus sagriež un apcep brūnajā cukurā. Mandeļu skaidiņas piedod kraukšķīgumu, savukārt vaniļas krēms lieliski papildina deserta garšu.
Krēms: Krējumu crème fraiche saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, līdz tas kļūst stingrs.
Bumbieri: Bumbierus nomizo, izņem serdi un sagriež 2 cm lielos gabaliņos. Apcep taukvielā 2–3 minūtes. Pārkaisa ar cukuru un turpina cept vēl dažas minūtes. Pieber mandeles un sajauc ar bumbieriem.
Bumbierus pasniedz ar vaniļas krēmu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes