Bumbiņsendvičš aerogrilā

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Bumbiņsendvičš aerogrilā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Gaļas bumbiņas

  • Liellopa maltā gaļa
     400 g
  • Svaigs ingvers (malts)
     1 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Ola
     1 gabali
  • Rīvmaize
     3 ēdamk.
  • Sāls pēc garšas
     
  • Pipari pēc garšas
     

Pasniegšanai

  • Rudzu rikas
     4 gabali
  • Marinēti gurķi
     2 gabali
  • Salātlapas un zaļumi
     70 g
  • Mērce Selection by Rimi ar maskarpones sieru un rukolu
     220 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto gaļu sajauc ar pārējām sastāvdaļām, kas domātas gaļas bumbiņām. Izveido bumbiņas un apvijā tās rīvmaizē.
Liec gaisa fritierī cept 200 grādos 12 minūtes.
Mērci nedaudz pasildi. Un liec tajā apceptās bumbiņas.
Kārto sendvičus.
Sadali rikas uz pusi, pamatā liekot salātus un marinētā gurķa šķēles, tad bumbiņas ar mērci un rudzu riku.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli