Sastāvdaļas
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Sīpols1 gab.
-
Burkāns3 gab.
-
Ķiploks30 g
-
Tomātu pasta3 ēdamk.
-
Taizemes sarkanā karija pasta80 g
-
Kajennas pipari0.5 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Sarkanās lēcas210 g
-
Dārzeņu buljons1 L
-
Kokosriekstu piens250 ml
-
Laima sula3 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gardā burkānu un lēcu zupa Taizemes gaumē sniegs patīkamu un pikantu Āzijas garšu buķeti. Zupu var pasniegt ar grieķu jogurtu, skābo krējumu vai basmati rīsiem.