Burkānu un saldo kartupeļu biezenis

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Burkānu un saldo kartupeļu biezenis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Burkāni
     2 gab.
  • Saldie kartupeļi
     4 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Ingvera sakne
      2 cm
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Kokosriekstu krēms
     150 ml
  • Ūdens
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu burkānu - saldā kartupeļa biezeņa recepte. Vēlies pagatavot neparastu biezeni? Seko līdzi Normunda Baranovska receptei un radi īstus brīnumus virtuvē.

Nomizo saknes un sagriez mazākos gabalos.

Liec katlā, pievieno rīvētu ingveru, sāli un ūdeni.

Novāri, lai saknes mīkstas, un nokās šķidrumu.

Ar blenderi samal un liec karsēt, pievieno kokosa krēmu un gī sviestu.

Maisi, līdz iegūsi krēmīgu biezeni.

Šīs biezenis būs ideāls ar zivi un jūras veltēm, kā arī ar putna gaļu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu ramen

1h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skābētu kāpostu zupa

1h 20min • Viegli

Šnicelburgers

35min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli